Neem een kijkje in onze briljante tijd // Het leven door een paarse bril

Guatemala 2022

We gaan naar Guata Guata Guata Guatamalaaaa! Wát een onvergetelijke reis was dit! Met een groep van 25 dames met backpacks en al zijn wij de reis van ons brillie-leven gaan maken. Alhoewel de locals erg onder de indruk waren van de grote groep aan Hollandse meiden, hebben wij deze reis zeker niet stil gezeten! Quad rijden, koffietour, privékoks, tempels, witte stranden op Belize, zwemmen met haaien én Carlos konden uiteraard niet ontbreken. Maarrr… een vulkaan hike met overnachting boven op de vulkaan was zeker het hoogtepunt van deze onvergetelijke reis. Enneh.. laten we maar snel de lange busreizen vergeten

Lustrumgala 2022

Op 18 juni 2020 vond ons lustrumgala VIIsionair plaats met zowel leden als onze prachtige reünisten! Maar, wat is er nou leuker dan een lustrumgala? Nou, een lustrumgala met een galalocatie midden in de dierentuin! Zo gezegd, zo gedaan. Dit gala heeft voor een onvergetelijke herinnering gezorgd in ons Briljante hart. Terug blikken was onvermijdelijk, maar er is vooral vooruitgekeken op alle mooie jaren die nog komen gaan. Samen met 133 personen is er gegeten, gefeest, geproost en gedanst op 35 jaar Briljant! VIIsionair, ons 7e lustrum, vooruitkijken naar een mooie nieuwe tijd na corona waar wij het studentenleven weer 187% gaan inhalen. Prut op de Bril!

Skireis 2022

Lang hebben we zitten wachten op onze ‘Skilium’ reis maar dit zal de mooiste wispo ooit worden! Ervaring of geen ervaring, iedereen deed zijn best om zo gracieus mogelijk de berg af te glijden. Alle flaconnetjes zaten gevuld in de zak, maar óók de fles van Tes en de jagerbombs of Aperol Spritz van maar 5,- konden natuurlijk niet ontbreken! Met 200+ leden van het E.S.C stonden we elke avond in de ballenbak 2.0 én zelfs corona wist van geen ophouden meer. Na een onvergetelijke skivakantie zaten we brak, ziek en blut in de bus terug naar Nederland, MAAR wat was Skilium toch geweldig!

Dommeltocht 2022

Corona heeft veel in ons los gemaakt, dus na een lange tijd opgesloten te hebben gezeten werd het tijd voor de dommeltocht 2.0.2.0! De opblaas bootjes werden ingeslagen bij de action en menig brillie leek het een goed idee om met 2/3 man op één opblaasbootje geschikt voor kinderen te gaan dobberen. In het geval dat het bootje nog niet binnen vijf seconden naar de bodem was gezonken, werd de boot uiteraard even extra vol gegooid met corona biertjes en flessen sterk.

Dispuut Briljant goes Suriname 2020

Het plan was er al vanaf het moment dat onze Surinaamse Fae binnenstapte in het brilliehuis, maar dat het plan werkelijkheid zou worden hadden velen niet verwacht. Zo reisde we in het voorjaar van 2020 met 19 mega enthousiaste brillies af naar het ozo mooi Suriname!!! De Jungle in, Paramaribo verkennen, naar het buitenhuis aan het water, op de Harley Davidsons, zwemmen met piranha's, en nog veel meer maar natuurlijk ook het geweldige 21 diner van Fae bij haar ouders thuis! #jaatoch #pipiiills

Na Examen Dagen met Alci 2019

Terugblikje op weer een onvergetelijk NED weekje met onze boys van Alcibiades! Met zowaar een Brillie in de NEDcie en in totaal precies 0 nieuwe inschrijvingen uit ons NED groepje klinkt het als een eruuugg mooi geslaagd (voornamelijk zelf het feest goed beleefd) weekje. Die als vanouds af is gesloten met een cantus die al snel resulteerde in te dronken voor een je eigen kijkavond, gekneusde ribben en 'gestolen' fietsen. Klinkt mooi.

Weekendje Budapest!

Als dispuutsweekend afgereisd naar het Oostblok. Een winterwonderland, stappen in de grootste club van Budapest en lekker uitbrakken in een badhuis. Wat wil je nog meer? Ja gewoon ontbijten met pizza....

Wintersport 2019

Afgereisd naar de Franse Alpen om daar eens even de pistes, apresski tenten en de kroegen onveilig te maken. Nou dat is geluk, na het eerst uur op de piste is er al een sneeuwscooter aan te pas moeten komen, maar wel overleefd. De biertjes, sneeuw en het eten smaakten naar meer, dussuhh wanneer weer?

Broertjes Zusjes dag 2018

Als student ga je uit huis, je laat je ouderlijk huis achter en woont ineens niet meer samen met je familie. Deze familie vraagt zich dan ook vaak af wat jij wel niet allemaal aan het doen bent buiten je studie, daarom wordt wederom elk jaar een papa een mama of een broertje/zusje dag georganiseerd, zo ook weer dit jaar! Een zeer geslaagde dag waar onze geschwester een volledig programma van biertjes drinken in de stadsbrouwerij, escaperoomen, de jaarlijks terugkerende 'Brilliequiz' en een rondleiding op de kiet hebben gevolgd.